প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাইজেৰিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়ী হোৱা মহামহিম শ্ৰীযুত বোলা আহমেদ টিনুবুক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
03 MAR 2023 3:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নাইজেৰিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে মহামহিম শ্ৰীযুত বোলা আহমেদ টিনুবুক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৰা ‘টুইট’ত কয়;
"ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়ী হোৱাৰ বাবে মই মহামহিম শ্ৰীযুত বোলা আহমেদ টিনুবুক অভিনন্দন জনাইছো। আপোনাৰ নেতৃত্বত ভাৰত-নাইজেৰিয়াৰ মাজৰ দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী হ’ব বুলি আশা প্ৰকাশ কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu for winning the Presidential elections in Nigeria
03 MAR 2023 3:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu for winning the Presidential elections in Nigeria.
The Prime Minister tweeted;
“I congratulate H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu for winning the Presidential elections. Look forward to further strengthening India-Nigeria bilateral relations under your leadership.”