প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাইজেরিয়াগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা বোলা অহমদ তিনুবু থাগৎখ্রে
03 MAR 2023 3:32PM by PIB Imphal
নাইজেরিয়াগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বোলা অহমদ তিনুবু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপগীদমক ঐনা বোলা অহমদ তিনুবু থাগৎলি। অদোমগী লমজিং মখাদা ভারত-নাইজেরিয়াগী লৈবাক অনিগী মরী হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu for winning the Presidential elections in Nigeria
03 MAR 2023 3:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu for winning the Presidential elections in Nigeria.
The Prime Minister tweeted;
“I congratulate H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu for winning the Presidential elections. Look forward to further strengthening India-Nigeria bilateral relations under your leadership.”