প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৩০খন প্ৰতিকূল ভূ-ক্ষেত্ৰক সুন্দৰ ইকো-পৰ্যটন গন্তব্যৰ ৰূপলৈ পৰিৱৰ্তিত কৰা কাৰ্যৰ প্ৰশংসা কৰে
22 FEB 2023 12:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মুঠ ১৬১০ হেক্টৰ মাটিৰ ৩০খন প্ৰতিকূল ভূ-ক্ষেত্ৰক সুন্দৰ ইকো-পৰ্যটন গন্তব্যৰ ৰূপলৈ পৰিৱৰ্তিত কৰা কাৰ্যৰ বাবে কোল ইণ্ডিয়া টীমৰ প্ৰয়াসৰ প্ৰশংসা কৰিছে, যাক চাবলৈ কেৱল পৰ্যটকেই নহয় বৰং পক্ষীও আহি আছে।
কেন্দ্ৰীয় ৰে'ল, কয়লা আৰু খনি ৰাজ্য মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাওচাহেব পাটিল দানৱেৰ এটা টুইট থ্ৰেডৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"দীৰ্ঘস্থায়ী বিকাশ আৰু ইকো-পৰ্যটনক আগবঢ়াই নিয়াৰ এটা প্ৰশংসনীয় প্ৰয়াস।"

Prime Minister's Office
PM lauds the transformation of 30 hostile barren lands into a beautiful eco-tourism destination
22 FEB 2023 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the efforts of Coal India team to transform 30 hostile barren lands into a beautiful eco-tourism destination of 1610 Hectares, which is being visited not only by the people but also winged tourists.
Responding to a tweet thread by Union Minister of State for Railways, Coal and Mines, Raosaheb Patil Danve, the Prime Minister said;
“Commendable effort to further sustainable growth and eco-tourism.”