প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন ৰাজ্যপাল অ'পি কোহলীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
20 FEB 2023 8:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন ৰাজ্যপাল অ'পি কোহলীৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"অ'পি কোহলী জীৰ বিয়োগত শোকাহত হৈছো। দিল্লীত আমাৰ দলক সুদৃঢ়কৰণৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁ এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছিল। এগৰাকী সাংসদ আৰু ৰাজ্যপাল হিচাপে তেওঁ জনকল্যাণৰ বিষয়সমূহত মনোনিৱেশ কৰিছিল। শিক্ষা খণ্ডটোৰ প্ৰতিও তেওঁ উৎসাহী আছিল। মই তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জনাইছো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Governor, Shri OP Kohli
20 FEB 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Governor, Shri OP Kohli.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Shri OP Kohli Ji. He played a key role in strengthening our Party in Delhi. As MP and Governor, he focused on issues of public welfare. He was also passionate about the education sector. My thoughts are with his family. Om Shanti."