প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী রাজ্যপাল শ্রী ও.পি কোহলি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
20 FEB 2023 8:44PM by PIB Imphal
হান্নগী রাজ্যপাল শ্রী ও.পি কোহলি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী ও.পি কোহলি জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। দিল্লিদা ঐখোয়গী দল মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মহাক্না মরুওইবা থৌদাং অমা লৌখি। এম.পি অমসুং রাজ্যপাল ওইনা, মীয়ামগী য়াইফনবা থবকশিংদা মহাক পুক্নিং চঙখি। মহাক লাইরিক-লাইশু তাকপী-তম্বীবগী হিরমদশু থৱায় য়াওখি। মহাক্কী ইমুংগী অৱাবদা ঐ শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Governor, Shri OP Kohli
20 FEB 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Governor, Shri OP Kohli.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Shri OP Kohli Ji. He played a key role in strengthening our Party in Delhi. As MP and Governor, he focused on issues of public welfare. He was also passionate about the education sector. My thoughts are with his family. Om Shanti."