ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇସଞ୍ଜୀବନୀ ଆପରେ ୧୦ କୋଟି ଟେଲି ପରାମର୍ଶ ପ୍ରଦାନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
ଭାରତରେ ମଜବୁତ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଇକୋ-ସିଷ୍ଟମ ଗଢିବାରେ ଅଗ୍ରଣୀ ଭୂମିକା ତୁଲାଇଥିବା ଡାକ୍ତରମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା
17 FEB 2023 7:27PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଇସଞ୍ଜୀବନୀ ଆପରେ ୧୦ କୋଟି ଟେଲିପରାମର୍ଶ ପ୍ରଦାନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର କଲ୍ୟାଣ ମନ୍ତ୍ରୀ ଡଃ ମନସୁଖ ମାଣ୍ଡଭିୟଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“୧୦,୦୦,୦୦,୦୦୦ ଟେଲି ପରାମର୍ଶ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା । ଭାରତରେ ମଜବୁତ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଇକୋ-ସିଷ୍ଟମ ଗଢିବାରେ ଅଗ୍ରଣୀ ଭୂମିକା ତୁଲାଇଥିବା ଡାକ୍ତରମାନଙ୍କୁ ସାଧୁବାଦ ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM hails landmark of 10 crore tele-consultations on eSanjeevani app
Lauds doctors at the forefront of building strong digital health eco-system in India
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the landmark of 10 crore tele-consultations on eSanjeevani app.
Sharing a tweet by Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“10,00,00,000 tele-consultations is a remarkable feat. I laud all those doctors who are at the forefront of building a strong digital health eco-system in India.”