Prime Minister's Office
PM hails landmark of 10 crore tele-consultations on eSanjeevani app
Lauds doctors at the forefront of building strong digital health eco-system in India
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the landmark of 10 crore tele-consultations on eSanjeevani app.
Sharing a tweet by Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“10,00,00,000 tele-consultations is a remarkable feat. I laud all those doctors who are at the forefront of building a strong digital health eco-system in India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইসঞ্জীবনি এপ্তা তেলি-কনসল্তেসন করোর ১০গী পন্দুপ য়ৌখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত্তা মপাঙ্গল কনবা দিজিতেল হেল্থ ইকো-সিস্তেম শেমগৎপদা দোক্তরশিংনা মাংজিল থাবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইসঞ্জীবনি এপ্তা তেলি-কনসল্তেসন করোর ১০গী পন্দুপ য়ৌখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“তেলি-কনসল্তেসন ১০,০০,০০,০০০ হায়বা অসি শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি। ভারত্তা মপাঙ্গল কনবা দিজিতেল হেল্থ ইকো-সিস্তেম অমা শেমগৎপদা মাংজিল থাখিবা দোক্তর পুম্নমকপু ঐহাক্না থাগৎলি।”