Prime Minister's Office
PM appreciates active participation of School students in the National Philatelic Exhibition ‘AMRITPEX2023’
15 FEB 2023 10:19AM by PIB Delhi
On active participation of School students in the National Philatelic Exhibition ‘AMRITPEX2023’ organized under Azadi Ka Amrit Mahotsav, the Prime Minister said that this is good way to further interest in philately and letter writing.
In response to a tweet thread by India Post, the Prime Minister said;
“Good way to further interest in philately and letter writing. I hope more youngsters take up these activities.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় ডাক-টিকট সংগ্ৰহ প্ৰদৰ্শনী ‘অমৃতপেক্স-২০২৩’ ত বিদ্যালয়ৰ ছাত্ৰ-ছাত্ৰীসকলৰ সক্ৰিয় অংশগ্ৰহণক শলাগ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 FEB 2023 10:19AM by PIB Guwahati
আজাদী কা অমৃত মহোৎসৱৰ সৈতে সংগতি ৰাখি ৰাষ্ট্ৰীয় ডাক-টিকট সংগ্ৰহ প্ৰদৰ্শনী ‘অমৃতপেক্স-২০২৩’ ত বিদ্যালয়ৰ ছাত্ৰ-ছাত্ৰীসকলৰ সক্ৰিয় অংশগ্ৰহণ সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে তেওঁলোকক ফিলাটেলি আৰু পত্ৰলেখাৰ প্ৰতি অধিক আগ্ৰহী কৰি তুলিবলৈ এয়া উত্তম উপায়।
ইণ্ডিয়া প’ষ্টৰ এটি টুইট থ্ৰেডলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
“এয়া ফিলাটেলি আৰু পত্ৰলেখাৰ প্ৰতি অধিক আগ্ৰহী কৰি তুলিবলৈ উত্তম উপায়। মই অধিক সংখ্যক যুৱক-যুৱতীয়ে এই ক্ৰিয়া-কলাপসমূহ আৰম্ভ কৰিব বুলি আশা কৰিছো।”