প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এৰো ইণ্ডিয়া ২০২৩ৰ দৃশ্যাংশ শ্বেয়াৰ কৰে
13 FEB 2023 3:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এৰো ইণ্ডিয়া ২০২৩ৰ দৃশ্যাংশ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এলানি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে;
"এৰো ইণ্ডিয়া ২০২৩-য়ে প্ৰদৰ্শিত কৰে যে ভাৰত প্ৰতিৰক্ষা আৰু এৰোস্পেচত প্ৰগতি কৰি আছে। ই বিভিন্ন দেশৰ মানুহক একেলগে এখন মঞ্চলৈ আনিছে, য'ত ই নিজৰ নৱোন্মেষণ প্ৰদৰ্শন কৰিছে।"
"এৰো ইণ্ডিয়া ২০২৩ত অনুকৰণীয় কৰ্ণাটক মণ্ডপ ভ্ৰমণ কৰিলো, য'ত তেওঁলোকে নিজৰ নৱোন্মেষণ প্ৰদৰ্শন কৰি আছে।"

Prime Minister's Office
PM shares glimpses of Aero India 2023
13 FEB 2023 3:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of Aero India 2023.
In a series of tweets, the Prime Minister tweeted;
“Aero India 2023 showcased the strides India is making in defence and aerospace. It has brought together people from various countries who are showcasing their innovations.”
“Visited the exemplary Karnataka Pavilion at Aero India 2023. The entire nation is proud of Karnataka’s rich contribution to the aerospace industry.”