প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এরো ইন্দিয়া ২০২৩গী শক্তম খর উৎখ্রে
13 FEB 2023 3:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এরো ইন্দিয়া ২০২৩গী শক্তম খর উৎখ্রে।
ত্বিৎশিংগী পরেং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“এরো ইন্দিয়া ২০২৩দা ঙাক-শেন অমসুং এরোস্পেসকী লমদা ভারত শারিবা খুৎলায়শিং উৎলে। মসিনা মখোয়গী অনৌবা পুথোকপা খুৎলায়শিং উৎলিবা লৈবাকশিং অমতা ওইনা পুনহল্লে”।
“এরো ইন্দিয়া ২০২৩দা মপুংফারবা কর্নাতকা পেভিলিয়ন য়েংখি। এরোস্পেস ইন্দস্ত্রিদা কর্নাতকাগী থবকশিংনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউথোকচবা পোকহল্লে।

Prime Minister's Office
PM shares glimpses of Aero India 2023
13 FEB 2023 3:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of Aero India 2023.
In a series of tweets, the Prime Minister tweeted;
“Aero India 2023 showcased the strides India is making in defence and aerospace. It has brought together people from various countries who are showcasing their innovations.”
“Visited the exemplary Karnataka Pavilion at Aero India 2023. The entire nation is proud of Karnataka’s rich contribution to the aerospace industry.”