প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী রেদিও নুমিত্তা রেদিও তারিবশিং তরাম্না ওকখ্রে
ফেব্রুৱারি ২৬,২০২৩দা শন্দোক্কদৌরিবা মন কি বাত থৌরমগীদমক মখোয়গী ফোঙদোক্নিংবশিং পীরক্নবা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
13 FEB 2023 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী রেদিও নুমিত্তা রেদিও তারিবা পুম্নমক, আর.জেশিং অমসুং রেদিওগী থৌরমশিং শন্দোকপগী থবক তৌরিবা খুদিংমক তরাম্না ওকখ্রে। লাক্লিবা ফেব্রুৱারি ২৬,২০২৩দা শন্দোক্কদৌরিবা মন কি বাত থৌরমগীদমক মখোয়গী ফোঙদোক্নিংবশিং পীরক্নবশু শ্রী মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখি।
ত্বিৎশিংগী পরেং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
মালেমগী রেদিও নুমিত্তা রেদিও তারিবা পুম্নমক, আর.জেশিং অমসুং রেদিওগী থৌরমশিং শন্দোকপগী থবক তৌরিবা খুদিংমক তরাম্না ওকচরি। অনৌবা থৌরমশিং অমসুং মীওইবগী হৈশিংবা উৎপা থৌরমশিংগী খুৎথাংদা রেদিওনা মীওই কয়াগী পুন্সি ফগৎলকপা ওইরসনু”।
“মালেমগী রেদিও নুমিৎ লাকপদা, তাং ২৬দা শন্দোক্কদৌরিবা ৯৮শুবা #MannKiBaat থৌরমগীদমক অদোম নিংশিংনবগী খুদোংচাবা অমা লৌবা ঐনা পাম্মী। অদোমগী ৱাখল্লোনশিং শরুক য়াবীয়ু। MyGov অমসুং NaMo Appতা ইবীরকউ নত্ত্রগা অদোমগী ৱাফম অদু রেকোর্দ তৌনবা 1800-11-7800দা দাইল তৌবীরকউ”।

Prime Minister's Office
PM greets all radio listeners on World Radio Day
Urges citizens to share inputs for Mann Ki Baat programme on 26th February, 2023
13 FEB 2023 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all radio listeners, RJs and all others associated with the broadcasting eco-system on the occasion of World Radio Day. Shri Modi has also urged citizens to share their inputs for Mann Ki Baat programme on the 26th February, 2023.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Greetings to all radio listeners, RJs and all others associated with the broadcasting eco-system on the special occasion of World Radio Day. May the radio keep brightening lives through innovative programmes and showcasing human creativity."
“Since it is World Radio Day, I would also like to take the opportunity to remind you all of the 98th #MannKiBaat programme on the 26th. Do share your inputs for the same. Write on MyGov, NaMo App or record your message by dialling 1800-11-7800."