প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৩ বছৰীয়া মীনাক্ষী ক্ষত্ৰিয়ক নি-ক্ষয় মিত্ৰ হিচাপে আত্মনিয়োগেৰে সঞ্চিত ধনেৰে টিবি ৰোগীৰ যত্ন লোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শলাগ
04 FEB 2023 10:47AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মধ্যপ্ৰদেশৰ ১৩ বছৰীয়া মীনাক্ষী ক্ষত্ৰিয়ই নিজকে নি-ক্ষয় মিত্ৰ হিচাপে আত্মনিয়োগেৰে সঞ্চিত ধনেৰে টিবি ৰোগীসকলৰ যত্ন লৈ দাঙি ধৰা উল্লেখযোগ্য নিদৰ্শনক প্ৰশংসা কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰী ডঃ মনসুখ মাণ্ডৱিয়াৰ এটা টুইটলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“উল্লেখযোগ্য নিদৰ্শন, যিয়ে টিবিমুক্ত-ভাৰতৰ অৰ্থে প্ৰচেষ্টাক উদ্দীপনা যোগাব।”

Prime Minister's Office
PM acknowledges 13-year-old Meenakshi Kshatriya for enrolling herself as Ni-Kshay Mitra & taking care of TB patients with her savings
04 FEB 2023 10:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the noteworthy gesture of 13-year-old Meenakshi Kshatriya from Madhya Pradesh for enrolling herself as Ni-Kshay Mitra and taking care of TB patients with her savings.
In response to a tweet by Union Minister of Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“Noteworthy gesture, which will boost the efforts towards achieving TB-free India.”