প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চহি ১৩ খক্তা ঙাইরিবা মীনাক্ষি ক্ষত্রিয়ানা মহাক মশাবু নি-ক্ষে মিত্রদা এনরোল তৌবা অমসুং মহাক্না তুংশিনজবা শেলশিংনা তি.বি. নাবা মীওইশিং য়েংশিনবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 FEB 2023 10:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশতগী চহি ১৩ খক্তা ঙাইরিবা মীনাক্ষি ক্ষত্রিয়ানা মহাক মশাবু নি-ক্ষে মিত্রদা এনরোল তৌখিবা অমসুং মহাক্না তুংশিনজবা শেলশিংনা তি.বি. নাবা মীওইশিং য়েংশিনবগী শীংথানীংঙাই ওইবা থৌওংগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শীংথানীংঙাই ওইবা থৌওংনি, মসিনা তি.বি.-ফ্রী ওইবা ভারত অমা ওইহন্নবা মাইকৈদা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংদা শাহৌ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
PM acknowledges 13-year-old Meenakshi Kshatriya for enrolling herself as Ni-Kshay Mitra & taking care of TB patients with her savings
04 FEB 2023 10:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the noteworthy gesture of 13-year-old Meenakshi Kshatriya from Madhya Pradesh for enrolling herself as Ni-Kshay Mitra and taking care of TB patients with her savings.
In response to a tweet by Union Minister of Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“Noteworthy gesture, which will boost the efforts towards achieving TB-free India.”