প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গণতন্ত্ৰ দিৱসত উপস্থিত থকাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ আল-চিচিক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 JAN 2023 4:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এই বছৰৰ গণৰাজ্য দিৱসত উপস্থিত থাকি শোভা বৰ্ধন কৰাৰ বাবে ইজিপ্তৰ ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ আল-চিচিক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।উল্লেখ্য যে ৰাষ্ট্ৰপতি চিচিক এইবাৰ ভাৰতৰ ৭৪তম গণতন্ত্ৰ দিৱস অনুষ্ঠানত মুখ্য অতিথি হিচাপে উপস্থিত আছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয় –
"ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ আল-চিচিৰ ওচৰত মই কৃতজ্ঞ যে তেওঁ এই বছৰৰ গণতন্ত্ৰ দিৱস উদযাপনত তেওঁৰ অনুগ্ৰহপূৰ্ণ উপস্থিতিৰে আমাক উৎসাহিত কৰিছে। @AlsisiOfficial"

Prime Minister's Office
PM thanks President Abdel Fattah el-Sisi for gracing Republic Day celebrations
26 JAN 2023 4:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked President Abdel Fattah el-Sisi of the Arab Republic of Egypt for gracing this year’s Republic Day celebrations. President Sisi was the Chief Guest on India’s 74th Republic Day.
The Prime Minister tweeted :
"I am grateful to President
Abdel Fattah el-Sisi for gracing this year’s Republic Day celebrations with his august presence.@AlsisiOfficial"