Prime Minister's Office
PM thanks President Abdel Fattah el-Sisi for gracing Republic Day celebrations
26 JAN 2023 4:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked President Abdel Fattah el-Sisi of the Arab Republic of Egypt for gracing this year’s Republic Day celebrations. President Sisi was the Chief Guest on India’s 74th Republic Day.
The Prime Minister tweeted :
"I am grateful to President
Abdel Fattah el-Sisi for gracing this year’s Republic Day celebrations with his august presence.@AlsisiOfficial"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গনতন্ত্র দিবসকী থৌরমশিং শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি অবদেল ফাতাহ অল-সিসি থাগৎখ্রে
26 JAN 2023 4:11PM by PIB Imphal
চহি অসিগী গনতন্ত্র দিবস থৌরম শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজিপকী রাস্ত্রপতি অবদেল ফাতাহ অল-সিসি থাগৎখ্রে। ভারতকী ৭৪শুবা গনতন্ত্র দিবসতা রাস্ত্রপতি সিসিনা চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“মহাক presence.@AlsisiOfficial" চহি অসিগী গনতন্ত্র দিবস থৌরমশিংদা শরুক য়াবগীদমক রাস্ত্রপতি অবদেল ফাতাহ অল-সিসি ঐনা থাগৎচরি”।