প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পৰীক্ষা যোদ্ধা কিতাপখনৰ পৰা 'তোমাৰ পৰীক্ষা, তোমাৰ পদ্ধতি - তোমাৰ নিজৰ ষ্টাইল বাছনি কৰা' শীৰ্ষক এটা অংশ শ্বেয়াৰ কৰে
শিক্ষাৰ্থীসকলক পৰীক্ষাৰ বাবে প্ৰস্তুতি কৰাৰ উপায়বোৰ ভাগ বতৰা কৰিবলৈও আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 JAN 2023 2:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ‘এক্সাম ৱাৰিয়ৰ’ নামৰ কিতাপখনৰ 'তোমাৰ পৰীক্ষা, তোমাৰ পদ্ধতি - তোমাৰ নিজৰ ষ্টাইল বাছনি কৰা' শীৰ্ষক এটা অংশ শ্বেয়াৰ কৰিছে আৰু শিক্ষাৰ্থীসকলক পৰীক্ষাৰ বাবে প্ৰস্তুতি কৰাৰ পদ্ধতি ভাগ বতৰা কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
তেওঁৰ এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"#ExamWarriors কিতাপখনত এটা মন্ত্ৰ আছে 'তোমাৰ পৰীক্ষা, তোমাৰ পদ্ধতি – তোমাৰ নিজৰ ষ্টাইল বাছনি কৰা।' '
#ParikshaPeCharcha ৰ তাৰিখ ওচৰ চাপি অহাৰ লগে লগে, মই তোমালোক সকলোকে তোমালোকে পৰীক্ষাৰ বাবে কৰা প্ৰস্তুতিৰ উপায়বোৰ ভাগ বতৰা কৰিবলৈ অনুৰোধ জনাইছো, যাৰ ভিতৰত আছে এই সম্পৰ্কীয় আকৰ্ষণীয় অভিজ্ঞতা। এইটোৱে নিশ্চিতভাৱে আমাৰ পৰীক্ষা যোদ্ধাসকলক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। "

Prime Minister's Office
PM shares snippets titled 'Your Exam, Your Methods-Choose Your Own Style' from Exam Warriors book
Also urges students to share how they prepare for exams
16 JAN 2023 2:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared snippets titled 'Your Exam, Your Methods-Choose Your Own Style' from Exam Warriors book and urges students to share how they prepare for exams.
In a tweet, the Prime Minister said;
"In the book #ExamWarriors, one Matra is ‘Your Exam, Your Methods - Choose Your Own Style.’
As #ParikshaPeCharcha approaches, I urge you all to share how you prepare for exams including interesting experiences of the same. It will surely motivate our Exam Warriors."