প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না একজাম ৱারিয়র লাইরিক্তগী “অদোমগী পরিখা, অদোমগী মেথদ – ইশাগী মওং-মতৌ খল্লু” হায়না মিংথোনবা পাউতাক শেয়র তৌখ্রে
মহৈরোইশিংনা মখোয়গী পরিখাগীদমক্তা করম্না শেম শারিবগে হায়বা শেয়র তৌনবা হায়খ্রে
16 JAN 2023 2:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা একজাম ৱারিয়র লাইরিক্তগী “অদোমগী পরিখা, অদোমগী মেথদ – ইশাগী মওং-মতৌ খল্লু” হায়না মিংথোনবা পাউতাক শেয়র তৌখ্রে অমসুং মহৈরোইশিংনা মখোয়গী পরিখাগীদমক্তা করম্না শেম শারিবগে হায়বা শেয়র তৌনবা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খি-
“#ExamWarriors হায়রিবা লাইরিক অসিদা য়াওবা মন্ত্রা অমদি “অদোমগী পরিখা, অদোমগী মেথদ – ইশাগী মওং-মতৌ খল্লু” হায়বসিনি।
#ParikshaPeCharcha নকশিল্লকপা অসিদা ঐহাক্না অদোম পুম্নমক্না ইশাগী পরিখাগীদমক্তা করম্না শেম শারি অমসুং মসিগী মতাংদা থেংনবা নুংঙাইবা থৌদোকশিং হায়রক্নবা হায়জরি। মসিনা ঐখোয়গী একজাম ৱারিয়রশিংবু তশেংনা পুক্নিং থৌগৎকনি”।

Prime Minister's Office
PM shares snippets titled 'Your Exam, Your Methods-Choose Your Own Style' from Exam Warriors book
Also urges students to share how they prepare for exams
16 JAN 2023 2:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared snippets titled 'Your Exam, Your Methods-Choose Your Own Style' from Exam Warriors book and urges students to share how they prepare for exams.
In a tweet, the Prime Minister said;
"In the book #ExamWarriors, one Matra is ‘Your Exam, Your Methods - Choose Your Own Style.’
As #ParikshaPeCharcha approaches, I urge you all to share how you prepare for exams including interesting experiences of the same. It will surely motivate our Exam Warriors."