প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এম.পি শ্রী সন্তোখ সিংহ চৌধরি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 JAN 2023 1:06PM by PIB Imphal
মেম্বর ওফ পর্লিয়ামেন্ত শ্রী সন্তোখ সিংহ চৌধরি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মেম্বর ওফ পর্লিয়ামেন্ত শ্রী সন্তোখ সিংহ চৌধরিজি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। পঞ্জাবগী মীয়াম সেবা তৌনবা মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of MP Shri Santokh Singh Chaudhary
14 JAN 2023 1:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Member of Parliament, Shri Santokh Singh Chaudhary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of MP Shri Santokh Singh Chaudhary Ji. He will be remembered for his efforts to serve the people of Punjab. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."