ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମ ଦେଶର ସାଂସ୍କୃତିକ ମୂଳଭିତ୍ତି ସହ ଯୋଡ଼ିହେବା ପାଇଁ ‘ଗଙ୍ଗା ବିଳାସ’ ହେଉଛି ଏକ ଅନନ୍ୟ ସୁଯୋଗ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JAN 2023 9:29AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ବିଶ୍ୱର ଦୀର୍ଘତମ ନଦୀ ବିହାର, ‘ଗଙ୍ଗା ବିଳାସ’ ହେଉଛି ଆମ ସାଂସ୍କୃତିକ ମୂଳଭିତ୍ତି ସହ ଯୋଡ଼ିହେବା ଏବଂ ଭାରତର ବିବିଧତାର ସୁନ୍ଦର ସ୍ୱରୂପ ଆବିଷ୍କାର କରିବା ପାଇଁ ଏକ ଅନନ୍ୟ ସୁଯୋଗ ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ସର୍ବାନନ୍ଦ ସୋନୋୱାଲଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରତିକି୍ରୟା ରଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି:
‘‘ଆମର ସାଂସ୍କୃତିକ ମୂଳଭିତ୍ତି ସହ ଯୋଡ଼ିହେବା ଏବଂ ଭାରତର ବିବିଧତାର ସୁନ୍ଦର ସ୍ୱରୂପକୁ ଆବିଷ୍କାର କରିବା ପାଇଁ ଏହା ଏକ ଅନନ୍ୟ ସୁଯୋଗ ।’’

Prime Minister's Office
Ganga Vilas is a unique opportunity to connect with our cultural roots: PM
11 JAN 2023 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Ganga Vilas, the world's longest river cruise is a unique opportunity to connect with our cultural roots and discover beautiful aspects of India’s diversity.
Responding to a tweet by Union Minister, Sarbananda Sonowal, the Prime Minister tweeted;
"This is a unique opportunity to connect with our cultural roots and discover beautiful aspects of India’s diversity."