প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গঙ্গা বিলাস অসি ঐখোয়গী কলচরগী হৌরকফমশিংগা শম্ননবা অখন্নবা খুদোংচাবা অমনি: প্রধান মন্ত্রী
11 JAN 2023 9:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মালেমদা খ্বাইদগী শাংবা রিভর ক্রুইজ গঙ্গা বিলাস অসি ঐখোয়গী কলচরগী হৌরকফমশিংগা শম্ননবা অমসুং ভারতকী মখল কয়াগী ফজবশিং য়েংনবা অখন্নবা খুদোংচাবা অমনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর সর্বনন্দা সোনোৱালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি ঐখোয়গী কলচরগী হৌরকফমশিংগা শম্ননবা অমসুং ভারতকী মখল কয়াগী ফজবশিং য়েংনবা অখন্নবা খুদোংচাবা অমনি”।

Prime Minister's Office
Ganga Vilas is a unique opportunity to connect with our cultural roots: PM
11 JAN 2023 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Ganga Vilas, the world's longest river cruise is a unique opportunity to connect with our cultural roots and discover beautiful aspects of India’s diversity.
Responding to a tweet by Union Minister, Sarbananda Sonowal, the Prime Minister tweeted;
"This is a unique opportunity to connect with our cultural roots and discover beautiful aspects of India’s diversity."