Prime Minister's Office
PM applauds of Indian Railway Coach production under 'Make In India' initiative
10 JAN 2023 10:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Indian Railway Coach production under 'Make In India' initiative.
Responding to a tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister said;
"Excellent trend, illustrating the strength and skills of 130 crore Indians as well as the resolve to become Aatmanirbhar."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
'মেক ইন ইণ্ডিয়া' কাৰ্যসূচীৰ অধীনত ৰে'লৰ ডবা নিৰ্মাণৰ উদ্যোগ গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় ৰে'লৱেক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
10 JAN 2023 10:36PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে 'মেক ইন ইণ্ডিয়া' কাৰ্যসূচীৰ অধীনত ৰে'লৰ ডবা নিৰ্মাণৰ উদ্যোগ গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় ৰে'লৱেক প্ৰশংসা কৰে।
ৰে'ল মন্ত্ৰালয়ৰ এক টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"উৎকৃষ্ট প্ৰৱণতা, এই প্ৰচেষ্টাৰ জৰিয়তে ১৩০ কোটি ভাৰতীয়ৰ শক্তি আৰু দক্ষতাৰ প্ৰতিফলন ঘটিছে। লগতে আত্মনিৰ্ভৰ হোৱাৰ সংকল্পও প্ৰতিফলিত হৈছে।"