প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর তেহেম্তোন উদ্বারিয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
07 JAN 2023 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর তেহেম্তোন উদ্বারিয়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি:
“দোক্তর তেহেম্তোন উদ্বারিয়া মেদিসিনগী লমদা কোকহনবা ঙম্লরোইদবা খুদম অমা থম্বিরম্মী‍। মহাকপু লায়েং পথাপকী লমদা মহাক্কী অনৌবা ৱাখল্লোন অমদি মতমগী খোঙলৈগী মাঙ থানা চৎপা পাম্বগীদমক পুম্নমক্না ইকায় খুম্নৈ‍। মহাক্না লৈখিদবসিনা ৱাহল্লে‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু পামজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। রেস্ত ইন পীস‍।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. Tehemton Udwadia
07 JAN 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the death of Dr. Tehemton Udwadia.
The Prime Minister tweeted :
"Dr. Tehemton Udwadia leaves behind an indelible mark in the field of medicine. He is widely respected for his innovative zeal and desire to remain ahead of the times when it comes to treatment methods. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. RIP."