প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ড০ তেহেমটন উদৱাদিয়াৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
07 JAN 2023 10:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ড০ তেহেমটন উদৱাদিয়াৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"ডাঃ তেহেমটন উদৱাদিয়াই ঔষধ ক্ষেত্ৰত ক্ষেত্ৰত এক উল্লেখযোগ্য প্ৰভাৱ এৰি গৈছে। চিকিৎসা পদ্ধতিৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ অভিনৱ উৎসাহ আৰু সময়ৰ আগত থকাৰ ইচ্ছাৰ বাবে তেওঁক ব্যাপকভাৱে সন্মান কৰা হয়। তেওঁৰ মৃত্যুত দুখ পাইছো। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জনালো। "

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. Tehemton Udwadia
07 JAN 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the death of Dr. Tehemton Udwadia.
The Prime Minister tweeted :
"Dr. Tehemton Udwadia leaves behind an indelible mark in the field of medicine. He is widely respected for his innovative zeal and desire to remain ahead of the times when it comes to treatment methods. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. RIP."