ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବ୍ରାସିଲିଆର ସରକାରୀ ଅନୁଷ୍ଠାନରେ ଦଙ୍ଗା ଓ ଭଙ୍ଗାରୁଜା ଖବରରେ ଚିନ୍ତା ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 JAN 2023 9:20AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବ୍ରାସିଲିଆର ସରକାରୀ ଅନୁଷ୍ଠାନରେ ଦଙ୍ଗା ଓ ଭଙ୍ଗାରୁଜା ଖବରରେ ଚିନ୍ତା ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ବ୍ରାସିଲିଆର ସରକାରୀ ଅନୁଷ୍ଠାନଗୁଡିକରେ ଦଙ୍ଗା ଓ ଭଙ୍ଗାରୁଜା ଖବର ଯୋଗୁଁ ଚିନ୍ତିତ । ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ପରମ୍ପରାକୁ ସମସ୍ତେ ସମ୍ମାନ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବା ଉଚିତ । ବ୍ରାଜିଲ କର୍ତ୍ତୃପକ୍ଷଙ୍କ ପ୍ରତି ଆମର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ସମର୍ଥନ ରହିଛି ।”

Prime Minister's Office
PM expresses concern about news of rioting and vandalism against State institutions in Brasilia
09 JAN 2023 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his concern about the news of rioting and vandalism against the State institutions in Brasilia.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Deeply concerned about the news of rioting and vandalism against the State institutions in Brasilia. Democratic traditions must be respected by everyone. We extend our full support to the Brazilian authorities."