প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোৱা মাহৰ মন কী বাতৰ আধাৰত এখনি পুস্তিকা শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 DEC 2022 9:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন কী বাত ৰ যোৱা মাহৰ (নৱেম্বৰ, ২০২২) খণ্ডৰ আধাৰত ভাৰতৰ জি-২০ ৰ অধ্যক্ষতা, মহাকাশত অব্যাহত অগ্ৰগতি, বাদ্যযন্ত্ৰৰ ৰপ্তানিৰ বৰ্ধন আৰু একাধিক বিষয় সম্বলিত এখনি পুস্তিকা শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"যোৱা মাহৰ #MannKiBaat ত সামৰি লোৱা বিষয়সমূহ যথাঃ ভাৰতৰ জি-২০ ৰ অধ্যক্ষতা, মহাকাশত আমাৰ অব্যাহত অগ্ৰগতি, বাদ্যযন্ত্ৰৰ ৰপ্তানিৰ বৰ্ধন আৰু একাধিক বিষয়ৰ আকৰ্ষণীয় লেখা সম্বলিত এই পুস্তিকাখনি চাব।
http://davp.nic.in/ebook/h_nov/index.html"

Prime Minister's Office
PM shares a booklet based on last month's Mann ki Baat
24 DEC 2022 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet based on the last month's episode of Mann ki Baat (November 2022) containing topics such as India’s G-20 Presidency, continued strides in space, rise in exports of musical instruments and more.
The Prime Minister tweeted;
"Do have a look at this e-book containing interesting write-ups on topics covered during last month’s #MannKiBaat such as India’s G-20 Presidency, our continued strides in space, rise in exports of musical instruments and more.
http://davp.nic.in/ebook/h_nov/index.html"