Prime Minister's Office
PM shares a booklet based on last month's Mann ki Baat
24 DEC 2022 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet based on the last month's episode of Mann ki Baat (November 2022) containing topics such as India’s G-20 Presidency, continued strides in space, rise in exports of musical instruments and more.
The Prime Minister tweeted;
"Do have a look at this e-book containing interesting write-ups on topics covered during last month’s #MannKiBaat such as India’s G-20 Presidency, our continued strides in space, rise in exports of musical instruments and more.
http://davp.nic.in/ebook/h_nov/index.html"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমাঙ থাগী মন কী বাততা য়ুম্ফম ওইবা বুকলেৎ সেয়র তৌরক্লি
24 DEC 2022 9:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমাঙ থাগী মন কী বাতকী তাঙ্কক্তা (নবেম্বর ২০২২) য়ুম্ফম ওইবা ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সী, স্পেসতা লেপ্তনা থাংজিল্লিবা খোঙথাঙ, ঈশৈ নোংমাইগী খুৎলায় মপান্দা থাদোকপা হেনগৎলকপা অমদি অতৈ হীরম কয়া য়াওবা বুকলেৎ অমা সেয়র তৌরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌদুনা ফোঙদোকখি;
“মমাঙ থাগী #MannKiBaat তা কোনশিনখিবা ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সী, স্পেসতা লেপ্তনা থাংজিল্লিবা খোঙথাঙ, ঈশৈ নোংমাইগী খুৎলায় মপান্দা থাদোকপা হেনগৎলকপা অমদি অতৈ হীরম কয়াগী মরমদা ইবা নুংঙাইরবা ৱারেংশিং য়াওবা ই-বুক অসি মীৎয়েং তাবিয়ু‍।
http://davp.nic.in/ebook/h_nov/index.html"