ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗତ ମାସର ମନ କି ବାତ୍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଉପରେ ଆଧାରିତ ପୁସ୍ତିକା ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 DEC 2022 9:45AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ମାସର ମନ କି ବାତ୍ (ନଭେମ୍ବର ୨୦୨୨) ଅଧ୍ୟାୟ ଉପରେ ଆଧାରିତ ଏକ ପୁସ୍ତିକା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ଭାରତର ଜି- ୨୦ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା, ମହାକାଶ କ୍ଷେତ୍ରରେ ନିରନ୍ତର ପ୍ରଗତି, ସଂଗୀତ ବାଦ୍ୟଯନ୍ତ୍ରର ରପ୍ତାନୀ ବୃଦ୍ଧି ଭଳି ବିଷୟ ସାମିଲ ରହିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହି ଇ-ପୁସ୍ତକ ଉପରେ ନଜର ପକାନ୍ତୁ, ଏଥିରେ ଗତ ମାସର #MannKiBaatରେ ସାମିଲ ବିଷୟ, ଯେପରିକି ଭାରତର ଜି- ୨୦ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା, ମହାକାଶ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଆମର ନିରନ୍ତର ପ୍ରଗତି, ସଂଗୀତ ବାଦ୍ୟଯନ୍ତ୍ରର ରପ୍ତାନୀ ବୃଦ୍ଧି ଭଳି ବିଷୟ ସାମିଲ ରହିଛି ।”
http://davp.nic.in/ebook/h_nov/index.html"

Prime Minister's Office
PM shares a booklet based on last month's Mann ki Baat
24 DEC 2022 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet based on the last month's episode of Mann ki Baat (November 2022) containing topics such as India’s G-20 Presidency, continued strides in space, rise in exports of musical instruments and more.
The Prime Minister tweeted;
"Do have a look at this e-book containing interesting write-ups on topics covered during last month’s #MannKiBaat such as India’s G-20 Presidency, our continued strides in space, rise in exports of musical instruments and more.
http://davp.nic.in/ebook/h_nov/index.html"