প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লিও ভরদকরগী মফমদা অনিরক শুবা ওইনা তাওইসীচকী ফম পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
17 DEC 2022 10:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিও ভরদকরগী মফমদা অনিরক শুবা ওইনা তাওইসীচকী ফম পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বী অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি @LeoVaradkar অনিরক শুবা ওইনা তাওইসীচকী ফম পায়রকপগীদমক‍। আইরলেন্দা লৈনরিবা ঐখোয়গী পুৱারীগী মরী, মান্নবা কনস্তিত্যুস্নেল ভেল্যুশিং অমদি মায়ওন য়াম্বা তেংবাংনবগী মরীবু থাক ৱাংনা থমজরি‍। ঐখোয়গী মশক মচু নাইরবা শেন্মিৎলোনশিংগী মতিং মপুং ফানা ফুদোকচবা ঙমহন্নবগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্ননবা মীৎয়েঙ থমজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Leo Varadkar on assuming office as Taoiseach for the second time
17 DEC 2022 10:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Leo Varadkar on assuming office as Taoiseach for the second time.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @LeoVaradkar on assuming office as Taoiseach for the second time. Highly value our historical ties, shared constitutional values & multi-faceted cooperation with Ireland. Look forward to working together to realise the full potential of our vibrant economies."