প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বৰদিন উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 DEC 2022 8:41AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বৰদিন উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জনোৱাৰ লগতে ভগৱান যীশুখ্ৰীষ্টৰ মহৎ চিন্তাধাৰাৰ স্মৰণ কৰে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“শুভ বৰদিন! এই বিশেষ দিনটোৱে আমাৰ সমাজত সম্প্ৰীতি আৰু আনন্দৰ মনোভাৱক আৰু আগুৱাই লৈ যাওক। আমি ভগৱান যীশুখ্ৰীষ্টৰ উন্নত চিন্তা আৰু সমাজ সেৱাৰ ওপৰত দিয়া গুৰুত্বৰ কথা স্মৰণ কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM greets people on Christmas
25 DEC 2022 8:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Christmas and recalled the noble thoughts of Lord Christ.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Merry Christmas! May this special day further the spirit of harmony and joy in our society. We recall the noble thoughts of Lord Christ and the emphasis on serving society."