প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা খৃস্তমাস লাকপদা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
25 DEC 2022 8:41AM by PIB Imphal
খৃস্তমাসকী থৌরম লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে অমসুং প্রভু খৃস্তগী অফবা ৱাপাউশিং নিংশিংখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইরবা খৃস্তমাস! মসিগী অখন্নবা নুমিৎ অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখা তানা হরাওবা অমসুং নুংঙাইবা পুরকপা ওইরসনু। ঐখোয়না প্রভু খৃস্তগী অফবা ৱাপাউশিং নিংশিংলি অমসুং খুন্নাইগী য়াইফনবা থবক তৌনবা তকশিল্লি”।

Prime Minister's Office
PM greets people on Christmas
25 DEC 2022 8:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Christmas and recalled the noble thoughts of Lord Christ.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Merry Christmas! May this special day further the spirit of harmony and joy in our society. We recall the noble thoughts of Lord Christ and the emphasis on serving society."