প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বেঞ্জামিন নেতান্যাহু আৰু ইজৰাইলবাসীক হানুক্কাৰ শুভেচ্ছা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
18 DEC 2022 9:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বেঞ্জামিন নেতান্যাহু আৰু ইজৰাইলবাসীক হানুক্কাৰ শুভেচ্ছা জনায়, যিটো সমগ্ৰ বিশ্বত পোহৰৰ উৎসৱ হিচাপে উদযাপন কৰা হয়৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“মোৰ বন্ধু বেঞ্জামিন নেতান্যাহু, ইজৰাইলৰ বন্ধু-বান্ধৱীসকলক হানুক্কাৰ শুভেচ্ছা জনাইছো, যিটো সমগ্ৰ বিশ্বত পোহৰৰ উৎসৱ হিচাপে পালন কৰে৷ চাগ চামীচ৷”

Prime Minister's Office
PM extends Hanukkah greetings to Benjamin Netanyahu and people of Israel
18 DEC 2022 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended Hanukkah greetings to Benjamin Netanyahu, the people of Israel and those celebrating this festival of lights around the world.
The Prime Minister tweeted;
“Hanukkah greetings to my friend Benjamin Netanyahu, friends in Israel, and those celebrating this festival of lights around the world. Chag Sameach.