ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ଇନପୁଟ ଶେୟାର କରିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
13 DEC 2022 8:15PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଡିସେମ୍ବର ୨୫, ୨୦୨୨ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧ଟା ବେଳେ ପ୍ରସାରିତ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ କି ବାତ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ଆଗାମୀ ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଇନପୁଟ ଶେୟାର କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି । MyGov, Namo App କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରରେ ନିଜ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇବାକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି ।
MyGov ଆମନ୍ତ୍ରଣକୁ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“୨୦୨୨ର ଶେଷ #MannKiBaat ଏହି ମାସର ୨୫ ତାରିଖରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବ । ଆପଣମାନଙ୍କ ଇନପୁଟ ପାଇଁ ଉତ୍ସୁକତାର ସହ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି । MyGov, Namo App କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରରେ ଆପଣମାନେ ନିଜ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM invites people to share inputs for Mann Ki Baat
13 DEC 2022 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share their inputs for the upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 25th December, 2022 at 11 A.M. Shri Modi has urged people to write on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
Sharing MyGov's invitation, the Prime Minister tweeted;
"2022's last #MannKiBaat will take place on the 25th of this month. I am eager to receive your inputs for the programme. I urge you to write on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800."