প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মন কি বাত্তা ফোঙদোক্নিংবশিং শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা খঙহল্লি
13 DEC 2022 9:53AM by PIB Imphal
লাক্লিবা দিশেম্বর ২৫, ২০২২গী অয়ুক পুং ১১দা শন্দোক্কদৌরিবা মন কি বাতকী ইপিসোদকীদমক মখোয়না ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা খঙহনখ্রে। নামো এপ্প, মাইগোভতা ইরক্নবা নত্ত্রগা অদোমগী মেসেজ অদু ১৮০০-১১-৭৮০০ রেকোর্দ তৌনবা শ্রী মোদীনা মীয়ামদা খঙহল্লি।
মাইগোভকী ইনভাইতেসন অদুগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী ত্বিৎ তৌখি;
“২০২২গী অরোইবা #MannKiBaat থা অসিগী ২৫দা পাংথোক্কনি। থৌরম অসিগীদমক অদোমগী ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং লৌশিন্নবা ঐ খৌরাংনা ঙাইরি। নামো এপ্প, মাইগোভতা ইরক্নবা নত্ত্রগা অদোমগী মেসেজ অদু ১৮০০-১১-৭৮০০ রেকোর্দ তৌনবা ঐনা অদোমদা তকশিল্লি”।

Prime Minister's Office
PM invites people to share inputs for Mann Ki Baat
13 DEC 2022 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share their inputs for the upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 25th December, 2022 at 11 A.M. Shri Modi has urged people to write on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
Sharing MyGov's invitation, the Prime Minister tweeted;
"2022's last #MannKiBaat will take place on the 25th of this month. I am eager to receive your inputs for the programme. I urge you to write on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800."