Prime Minister's Office
PM invites people to share inputs for Mann Ki Baat
13 DEC 2022 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share their inputs for the upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 25th December, 2022 at 11 A.M. Shri Modi has urged people to write on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
Sharing MyGov's invitation, the Prime Minister tweeted;
"2022's last #MannKiBaat will take place on the 25th of this month. I am eager to receive your inputs for the programme. I urge you to write on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কী বাতৰ বাবে জনসাধাৰণক ইনপুট প্ৰদান কৰিবলৈ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 DEC 2022 9:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৫ ডিচেম্বৰৰ পুৱা ১১ বজাত মন কী বাতৰ পৰৱৰ্তী খণ্ডৰ বাবে ইনপুট প্ৰদান কৰিবলৈ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি আহ্বান জনায়৷ শ্ৰী মোদীয়ে জনসাধাৰণক তেওঁলোকৰ বাৰ্তা নমো এপ, মাইগভত লিখিবলৈ বা ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত বাণীৱদ্ধ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে।
টুইটযোগে মাইগভৰ আহ্বান শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“২০২২ চনৰ অন্তিমটো #MannKiBaat চলিত মাহৰ ২৫ তাৰিখে প্ৰচাৰ হ'ব। অনুষ্ঠানৰ বাবে আপোনালোকৰ ইনপুট লাভ কৰিবলৈ আগ্ৰহী। মই আপোনালোকক আহ্বান জনাও যে আপোনালোকৰ বাৰ্তা নমো এপ, মাইগভত লিখক বা ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত বাণীৱদ্ধ কৰক৷”