প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সারদা মথ প্রসিদেন্ত প্রবাজিকা ভক্তিপ্রানা মাতাজি লৈখিদবদা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
12 DEC 2022 11:38AM by PIB Imphal
সারদা মথ প্রসিদেন্ত প্রবাজিকা ভক্তিপ্রানা মাতাজি লৈখিদবদা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
প্রবাজিকা ভক্তিপ্রানা মাতাজিগী মতমদা ঐনা ঐগী ইকায়খুম্নবা উৎচরি। শ্রী সারদা মথ অমসুং রামকৃষ্ণ সারদা মিসনগী খুৎথাংদা খুন্নাইগীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক মহাক মতম পুম্নমক্তা নিংশিংলগনি। ভক্তশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Sarada Math president Pravrajika Bhaktiprana Mataji on her demise
12 DEC 2022 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sarada Math president Pravrajika Bhaktiprana Mataji on her demise.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay my tributes to Pravrajika Bhaktiprana Mataji. She will always be remembered for her rich efforts to serve society through the Sri Sarada Math and Ramakrishna Sarada Mission. My thoughts are with all members of the Order and devotees. Om Shanti."