প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতে উৎপাদন জগতত অগ্ৰগতি অব্যাহত ৰাখিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
এপ্ৰিল-অক্টোবৰত ফোনৰ ৰপ্তানি দুগুণতকৈ অধিক ই.ও.ৱাই. লাভ কৰাৰ প্ৰশংসা কৰে
29 NOV 2022 6:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এপ্ৰিল-অক্টোবৰত ফোন ৰপ্তানি দুগুণতকৈও অধিক ইয়োৱাই লাভ কৰাত আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে কিয়নো ৭ মাহৰ ভিতৰত মোবাইল ফোনৰ ৰপ্তানি ৫ বিলিয়ন ডলাৰ অতিক্ৰম কৰিছে। এইটো ২.২ বিলিয়ন ডলাৰৰ দুগুণতকৈও অধিক যিটো ভাৰতে যোৱা বছৰ একে সময়তে ঘূৰাইছিল।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজীৱ চন্দ্ৰশেখৰৰ টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উত্তৰ দিয়ে:
"ভাৰতে উৎপাদনৰ পৃথিৱীত অগ্ৰগতি অব্যাহত ৰাখিছে।"

Prime Minister's Office
India continues to make strides in the world of manufacturing: PM
Lauds Phone exports getting more than double YoY in April-Oct
29 NOV 2022 6:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Phone exports getting more than double YoY in April-Oct as mobile phone exports raced past $5-billion mark within 7 months. This is more than double of $2.2 billion that India clocked in same period last year.
On a tweet by Union Minister Shri Rajeev Chandrasekhar, the Prime Minister replied:
“India continues to make strides in the world of manufacturing.”