Prime Minister's Office
India continues to make strides in the world of manufacturing: PM
Lauds Phone exports getting more than double YoY in April-Oct
29 NOV 2022 6:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Phone exports getting more than double YoY in April-Oct as mobile phone exports raced past $5-billion mark within 7 months. This is more than double of $2.2 billion that India clocked in same period last year.
On a tweet by Union Minister Shri Rajeev Chandrasekhar, the Prime Minister replied:
“India continues to make strides in the world of manufacturing.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉତ୍ପାଦନ ଜଗତରେ ଭାରତ ଲଗାତାର ଭାବେ ଅଗ୍ରଗତି ଜାରି ରଖିଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଏପ୍ରିଲ ରୁ ଅକ୍ଟୋବର ମଧ୍ୟରେ ବର୍ଷକୁ ବର୍ଷ ଫୋନ ରପ୍ତାନି ଦୁଇଗୁଣରୁ ଅଧିକ ବୃଦ୍ଧି ହେବାରେ ଲାଗିଛି
29 NOV 2022 6:08PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏପ୍ରିଲ ରୁ ଅକ୍ଟୋବର ମଧ୍ୟରେ ବର୍ଷକୁ ବର୍ଷ ଫୋନ ରପ୍ତାନିରେ ଦୁଇଗୁଣରୁ ଅଧିକ ହେବା ନେଇ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି କାରଣ ମୋବାଇଲ୍ ଫୋନ୍ ରପ୍ତାନି ୭ ମାସ ମଧ୍ୟରେ ୫ ବିଲିୟନ ଡ଼ଲାରରେ ପହଞ୍ଚିଛି । ଗତ ବର୍ଷର ସମାନ ଅବଧି ତୁଳନାରେ ଭାରତର ଏହା ଦୁଇ ଗୁଣ ୨.୨ ବିଲିୟନ ଡ଼ଲାରରୁ ଅଧିକ ଅଟେ ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରାଜୀବ ଚନ୍ଦ୍ରଶେଖରଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟ ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉତ୍ତର ଦେଇଛନ୍ତି:
“ଭାରତ ଉତ୍ପାଦନ ଜଗତରେ ଲଗାତାର ଅଗ୍ରଗତି ଜାରି ରଖିଛି ।”