Prime Minister's Office
India continues to make strides in the world of manufacturing: PM
Lauds Phone exports getting more than double YoY in April-Oct
29 NOV 2022 6:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Phone exports getting more than double YoY in April-Oct as mobile phone exports raced past $5-billion mark within 7 months. This is more than double of $2.2 billion that India clocked in same period last year.
On a tweet by Union Minister Shri Rajeev Chandrasekhar, the Prime Minister replied:
“India continues to make strides in the world of manufacturing.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা মেন্যুফেকচরিংগী মালেমদা অনৌবা মায় পাকপা লেপ্তনা ফংলিঃ পি.এম.
ফোন এক্সপোর্তনা এপ্রিল-ওক্তোবরদা দবল ৱাই.ও.ৱাই. হেন্না ফংবগীদমক্তা থাগৎখ্রে
29 NOV 2022 6:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোবাইল ফোন এক্সপোর্তনা থা ৭কী মনুংদা বিলিয়ন দোল্লর ৭কী থাক হেন্দোকখিদুনা এপ্রিল-ওক্তোবরদা দবল ৱাই.ও.ৱাই. হেন্না ফংবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মসিনা মমাংগী চহিগী মান্নবা মতমদা ফংখিবা বিলিয়ন দোল্লর ২.২গা চাংদম্নবদা শরুক অনি হেল্লি।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী রজীব চন্দ্রসেখরগী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খিঃ
“ভারতনা মেন্যুফেকচরিংগী মালেমদা অনৌবা মায় পাকপা লেপ্তনা ফংলি”।