প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্তরনেস্নেল দে ওফ পর্সন্স ৱিথ দিসএবিলিতিজ নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মীমান্নদ্রবা ইচিল ইনাওশিংগী খাঙবা কনবা অমদি মায় পাকপশিংবু থাগৎখ্রে
03 DEC 2022 9:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তরনেস্নেল দে ওফ পর্সন্স ৱিথ দিসএবিলিতিজ নুমিত্তা মীমান্নদ্রবা ইচিল ইনাওশিংগী খাঙবা কনবা অমদি মায় পাকপশিংবু থাগৎখ্রে‍।
ত্বীত পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্তরনেস্নেল দে ওফ পর্সন্স ৱিথ দিসএবিলিতিজ নুমিত্তা মীমান্নদ্রবা ইচিল ইনাওশিংগী খাঙবা কনবা অমদি মায় পাকপশিংবু ঐনা থাগৎচরি‍। ঐখোয়গী লৈঙাক্না মীমান্নদ্রবা মীওইশিংগী খুদোংচাবা কয়া শেমগৎখিবা অমদি মখোয়বু তরং তরং ঙালহনবদা মতেং ওইরিবা থৌরাং কয়া লৌখৎখ্রে‍।”
“ঐখোয়গী লৈঙাক এসেসিবিলিতীদা চপ চানা মায় ওনশিল্লি, হায়রিবশিং অসিমক ফ্লেগসিপ প্রোগ্রামশিংদা অমদি নেক্স-জেন ইনফ্রা শেমগৎপদা মমি তারি‍। মীমান্নদ্রবা মীওইশিংগী পুন্সিদা অহোংবা অমা পুরক্নবগীদমক লৈমায়দা কুমথদুনা থবক তৌরিবা পুম্নমক্কী থৌদাংবুসু ঐনা খঙজিঞ্জরি‍।”

Prime Minister's Office
PM lauds fortitude and accomplishments of our Divyang sisters and brothers on International Day of Persons with Disabilities
03 DEC 2022 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the fortitude and accomplishments of our Divyang sisters and brothers on International Day of Persons with Disabilities.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"On International Day of Persons with Disabilities, I laud the fortitude and accomplishments of our Divyang sisters and brothers. Our Government has undertaken numerous initiatives which have created opportunities for persons with disabilities and enabled them to shine."
"Our Government is equally focused on accessibility, which is reflected in the flagship programmes and creation of next-gen infra. I would also like to acknowledge all those working at the grassroots to bring a positive difference in the lives of persons with disabilities."