প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জিইএম প্লেটফৰ্মত তেওঁলোকৰ সামগ্ৰী প্ৰদৰ্শন কৰা সকলক প্ৰশংসা কৰে
জিইএম প্লেটফৰ্মত ১ লাখ কোটি টকাৰ মুঠ সামগ্ৰী মূল্য অতিক্ৰম কৰিছে
29 NOV 2022 9:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জিইএম প্লেটফৰ্মত তেওঁলোকৰ সামগ্ৰী প্ৰদৰ্শন কৰাৰ বাবে বিক্ৰেতাসকলক প্ৰশংসা কৰে।
জিইএম প্লেটফৰ্মত ২০২২-২০২৩ বিত্তীয় বৰ্ষৰ বাবে ২০২২ চনৰ ২৯ নৱেম্বৰলৈকে ১ লাখ কোটি টকাৰ মুঠ সামগ্ৰী মূল্য অতিক্ৰম কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ুষ গোৱেলৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"উৎকৃষ্ট খবৰ! ভাৰতৰ উদ্যোগী উৎসাহ প্ৰদৰ্শন আৰু স্বচ্ছতা আগবঢ়োৱাৰ ক্ষেত্ৰত @GeM_India এক দিশ পৰিৱৰ্তনকাৰী হিচাপে বিবেচিত হৈছে। যিসকলে এই প্লেটফৰ্মত তেওঁলোকৰ সামগ্ৰী প্ৰদৰ্শন কৰি আছে তেওঁলোকক মই প্ৰশংসা কৰোঁ আৰু আনসকলকো তেনে কৰিবলৈ অনুৰোধ জনাইছো।"

Prime Minister's Office
PM applauds those who are displaying their products on GeM platform
GeM platform crosses Rs. 1 Lakh crore Gross Merchandise value
29 NOV 2022 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the vendors for displaying their products on GeM platform.
The GeM platform crosses Rs. 1 Lakh crore Gross Merchandise value till 29th November 2022 for the financial year 2022-2023.
In a reply to a tweet by Union Minister, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
"Excellent news! @GeM_India is a game changer when it comes to showcasing India’s entrepreneurial zeal and furthering transparency. I laud all those who are displaying their products on this platform and urge others to do the same."