প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জি.ই.এম. প্লেতফোর্মদা মশাগী পোত্থোক উৎলিবশিংবু থাগৎখ্রে
জি.ই.এম. প্লেতফোর্ম্না লুপা করোর লাখ ১গী গ্রোস মর্চেন্দাইজ ভেল্যু ৱাংমা লানখ্রে
29 NOV 2022 9:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি.ই.এম. প্লেতফোর্মদা মশাগী পোত্থোক উৎলিবা ভেন্দরশিংবু থাগৎখ্রে। জি.ই.এম. প্লেতফোর্ম্না নবেম্বর ২৯, ২০২২ ফাওবদা শেনবা চহি ২০২২-২৩গী ওইনা লুপা করোর লাখ ১গী গ্রোস মর্চেন্দাইজ ভেল্যু ৱাংমা লানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুশ গোয়লগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াম্না নুংঙাইবা পাউনি! @GeM_India অসিদি ভারতকী ওন্তোপ্রিনরশিংগী থৱাই য়াওবগী মতূ উৎপা অমসুং নুং-পান ফাওনা হেন্না উহনবগী হীরমদা গেম চেঞ্জরনি। প্লেতফোর্ম অসিদা মশাগী পোত্থোক উৎলিবশিংবু ঐহাক্না থাগৎলি অমসুং অতোপ্পশিংবুসু মান্নবা থবক পাংথোকপীনবা হায়জরি”।

Prime Minister's Office
PM applauds those who are displaying their products on GeM platform
GeM platform crosses Rs. 1 Lakh crore Gross Merchandise value
29 NOV 2022 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the vendors for displaying their products on GeM platform.
The GeM platform crosses Rs. 1 Lakh crore Gross Merchandise value till 29th November 2022 for the financial year 2022-2023.
In a reply to a tweet by Union Minister, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
"Excellent news! @GeM_India is a game changer when it comes to showcasing India’s entrepreneurial zeal and furthering transparency. I laud all those who are displaying their products on this platform and urge others to do the same."