ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତେଲୁଗୁ ସୁପରଷ୍ଟାର କ୍ରିଷ୍ଣା ଗାରୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
15 NOV 2022 1:53PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତେଲୁଗୁ ସୁପରଷ୍ଟାର କ୍ରିଷ୍ଣା ଗାରୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । କ୍ରିଷ୍ଣା ଗାରୁଙ୍କ ବିୟୋଗ ସିନେମା ଓ ମନୋରଞ୍ଜନ ଜଗତ ପାଇଁ ଏକ ବିରାଟ କ୍ଷତି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“କ୍ରିଷ୍ଣା ଗାରୁ ଜଣେ କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ସୁପରଷ୍ଟାର ଥିଲେ । ବିଭିନ୍ନ ଭୂମିକାରେ ଅଭିନୟ ସାଙ୍ଗକୁ ଆକର୍ଷଣୀୟ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ ଯୋଗୁଁ ସେ ଲୋକଙ୍କ ହୃଦୟ ଜିତି ପାରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗ ସିନେମା ଓ ମନୋରଞ୍ଜନ ଜଗତ ପାଇଁ ଏକ ବିରାଟ କ୍ଷତି । ଦୁଃଖର ଏହି ମୂହୁର୍ତ୍ତରେ @urstrulyMahesh ଓ ତାଙ୍କ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ପରିବାରକୁ ସମବେଦନା । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Telugu superstar Krishna Garu
15 NOV 2022 1:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Telugu superstar Krishna Garu. Shri Modi has said that Krishna Garu's demise is a colossal loss to the world of cinema and entertainment.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Krishna Garu was a legendary superstar, who won hearts of people through his versatile acting and lively personality. His demise is a colossal loss to the world of cinema and entertainment. In this sad hour my thoughts are with @urstrulyMahesh and his entire family. Om Shanti."