প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেলেগু সুপরস্তার কৃষ্ণ গারু লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
15 NOV 2022 1:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলেগু সুপরস্তার কৃষ্ণ গারু লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা কৃষ্ণ লৈখিদবা অসি সিনেমা অমসুং ইন্তর্তেনমেন্ত মালেমগী অচৌবা মাঙজবনি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খি:
“কৃষ্ণ গারুনা মহাক্কী ভর্সেতাইল ওইবা এক্তিং অমসুং অথোইবা মগুন্না মীয়ামগী পুক্নিং শুমহৎখি অমসুং মহাক অসি মীয়াম্না কাওররোইদবা সুপরস্তার অমনি। মহাক্না লৈখিদবা অসি সিনেমা অমসুং ইন্তর্তেনমেন্ত মালেমগী অচৌবা মাঙজবা অমনি। মসিগুম্বা নুংঙাইত্রবা মতমসিদা ঐহাক্না @urstrulyMahesh অমসুং মহাক্কী ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Telugu superstar Krishna Garu
15 NOV 2022 1:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Telugu superstar Krishna Garu. Shri Modi has said that Krishna Garu's demise is a colossal loss to the world of cinema and entertainment.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Krishna Garu was a legendary superstar, who won hearts of people through his versatile acting and lively personality. His demise is a colossal loss to the world of cinema and entertainment. In this sad hour my thoughts are with @urstrulyMahesh and his entire family. Om Shanti."