Prime Minister's Office
PM visits Radha Soami Satsang Beas
05 NOV 2022 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Radha Soami Satsang Beas today. He interacted Baba Gurinder Singh Dhillon and saw the activities there.
The Prime Minister tweeted:
“Delighted to have got the opportunity to visit Radha Soami Satsang Beas and see the exceptional work they are doing. Also had an insightful interaction with Baba Gurinder Singh Dhillon Ji, whose passion for service is admirable and inspiring.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাধা সোআমী সতসঙ্গ বিয়স্তা চৎখ্রে
05 NOV 2022 8:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাধা সোআমী সতসঙ্গ বিয়স্তা ঙসি চৎখ্রে‍। মহাক্না বাবা গুরিন্দর সিংহ ধিলোনগা ৱারী ৱাতায় শানখি অমদি মফমদুদা তৌরিবা থবক থৌরমশিং য়েংখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“রাধা সোআমী সতসঙ্গ বিয়স চত্তুনা মফমদুদা মখোয়না তৌরিবা তোপ তোপ্পা থবকশিং উনবগী তাঞ্জা ফংবদা নুংঙাইবা ফাওই‍। অদুগা মহাক্কী থৌগলবু লাইনিং ওইজবা মতৌনা তমজনিংঙাই অমদি পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরিবা বাবা গুরিন্দর সিংহ ধিলোন জীগা কান্নরবা ৱারী ৱাতায় কয়াসু শারকখি‍।”