Prime Minister's Office
PM to address the inaugural function of Global Investors Meet ‘Invest Karnataka 2022’ on 2nd November
01 NOV 2022 6:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the inaugural function of Invest Karnataka 2022, the Global Investors Meet of the state, on 2nd November, 2022 at 10:30 AM via video conferencing.
The Meet is aimed at attracting prospective investors and setting up development agenda for the next decade. The three day programme, being held from 2nd to 4th November in Bengaluru, would witness more than 80 speaker sessions. The speakers include some of the top industry leaders including Kumar Mangalam Birla, Sajjan Jindal, Vikram Kirloskar among others. Along with this, a number of business exhibitions with more than three hundred exhibitors, and country sessions would run parallelly. The country sessions would each be hosted by the partner countries - France, Germany, Netherlands, South Korea, Japan, and Australia - which would be bringing in high-level ministerial and industrial delegations from their respective countries. The global scale of the event will give Karnataka an opportunity to showcase its culture to the world as well.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবেম্বর ২দা মালেমগী ইনভেস্তরশিংগী মীফম ‘ইনভেস্ত কর্নাতকা ২০২২’ হৌদোকপা থৌরমদা ৱা ঙাংগনি
01 NOV 2022 6:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ২, ২০২২গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা রাজ্য অদুগী ইনভেস্তরশিংগী মীফম ‘ইনভেস্ত কর্নাতকা ২০২২’ হৌদোকপা থৌরমদা ৱা ঙাংগনি।
মীফম অসিনা মথং চহি ১০গী মনুংদা শেন থাদবা ঙম্বা ইভেস্তরশিং চিংশিন্নবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী এজেন্দা থম্নবা পান্দম থম্লি। নুমিৎ হুম্নি চুপ্না বেঙ্গালুরুদা নবেম্বর ২দগী নবেম্বর ৪ ফাওবা পাংথোক্কদৌরিবা মীফম অসিদা ৱাঙাংলোয় ৮০ হেনবনা শরুক য়াগনি। ৱাঙাংলোয়শিংগী মনুংদা কুমার মঙ্গলম বিরলা, সাজন জিন্দাল, বিক্রম কিরলোস্কার য়াওরি।
মসিগা লোয়ন্না, একজিবিতর ৩০০ হেনবগী বিজিনেস একজিবিসন অমা অমসুং কন্ত্রি সেসনশিং পাংথোক্কনি। কন্ত্রি সেসনশিং য়ুম্বু ওইগদবা লৈবাকশিংদি- ফ্রান্স, জর্মনি, নেদেরলেন্দস, সাউথ কোরিয়া, জপান অমসুং অস্ত্রেলিয়ানি অমসুং হায়রিবা লৈবাক অসিগী অৱাংবা থাক্কী মিনিস্তরশিং অমসুং দেলিগেসনশিংগী মীহুৎকাংবুশিং শরুক য়াগনি। মালেমগী থাক্তা পাংথোক্কদৌরিবা থৌরম অসিনা কর্নাতকানা মালেমদা মসিগী কলচর উৎনবগী খুদোংচাবা অমা পীরগনি।