প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এয়র ফোর্স ৱাইব্স ৱেলফ্যার এসোসিএসন্বু শামতুগী তুপী লোনবগী কেম্পেনগীদমক থাগৎখ্রে
15 OCT 2022 10:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খুন্নাইগী শোত্থহৌরবা কাঙলুপকী মীওইশিংদা য়েন্থোক্নবগীদমক লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা সঙ্গিনীশিংনা শামতুগী তুপী লোনবগী অচৌবা কেম্পেন অমা পায়খৎপগীদমক এয়র ফোর্স ৱাইব্স ৱেলফ্যার এসোসিএসনগী থৌরাংবু ঙসি থাগৎখ্রে‍। সঙ্গিনীশিংনা পুন্না তুপী ৪১৫৪১ লোনখি‍।
ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“শিংথানিংঙাই ওইবা থৌওংনি‍।”

Prime Minister's Office
PM lauds The Air Force Wives Welfare Association for woollen cap knitting campaign
15 OCT 2022 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised the efforts of the Air Force Wives Welfare Association (AFWWA) who undertook a massive woollen cap knitting campaign by all Sanginis located across the country, with an aim to distribute them to the lesser privileged members of the society. A total of 41541 caps were knitted by the Sanginis.
In a reply to a tweet by Indian Air Force, the Prime Minister tweeted:
“Commendable effort.”