প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৃদ্যনাথ মঙ্গেশকরনা থাগৎপা ফোঙদোরকপগী তৌরকখিবা ত্বিত অদুবু তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
29 SEP 2022 9:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অয়োধ্যাদা লতা মঙ্গেশকর চৌক শঙ্গাখিবদা লৈখিদ্রবা লতা মঙ্গেশকরগী মৌপ্বা নুপা, হৃদয়নাথ মঙ্গেশকরনা থাগৎপা ফোঙদোরকখিবা ত্বিত অদুবু তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা লতা দিদি অসি ভগৱান শ্রী রামদা লুপচবা ভক্তা অমনি অমসুং অয়োধ্যাগী শেংলবা সহর অসিদা লৈবা চৌক অমা মহাক্কী মমিং থোনবা হায়বা অসি য়াম্না চুনৈ।
হৃদয়নাথ মঙ্গেশকরনা তৌখিবা ত্বিত অদুবু কোৎ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“লতা দিদি অসি ভগৱান শ্রী রামদা লুপচবা ভক্তা অমনি অমসুং অয়োধ্যাগী শেংলবা সহর অসিদা লৈবা চৌক অমা মহাক্কী মমিং থোনবা হায়বা অসি য়াম্না চুনৈ”

Prime Minister's Office
PM acknowledges thank you tweet from Hridaynath Mangeshkar
29 SEP 2022 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged a thank you tweet from Hridaynath Mangeshkar, the younger brother of Late Lata Mangeshkar upon the inauguration of the Lata Mangeshkar Chowk in Ayodhya. The Prime Minister remarked that Lata Didi was an ardent devotee of Bhagwan Shri Ram and it is only fitting that the sacred city of Ayodhya has a Chowk in her name.
Quoting a tweet by Hridaynath Mangeshkar, the Prime Minister tweeted;
“Lata Didi was an ardent devotee of Bhagwan Shri Ram and it is only fitting that the sacred city of Ayodhya has a Chowk in her name.”