প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কে.এস.আর. বেঙ্গলুরু স্তেসন্দা প্লাস্তিক অমসুং পেত বোত্তলশিংদগী শেম্বা স্কল্পচরগীদমক রেলৱেবু শীংথাখ্রে
03 OCT 2022 9:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা খা নোংচুপ রেলৱেবু কে.এস.আর. বেঙ্গলুরু স্তেসন্দা প্লাস্তিক অমসুং পেত বোত্তলশিংদগী শেম্বা স্কল্পচরগীদমক শীংথাখ্রে।
মখোয়গী ত্বীৎ পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"অসিগুম্বা থবকশিং অসি ইন্নোভেতিব ওইবা অমসুং শীংথানিংঙাই ওইবতা নত্তনা খ্বাইদগী মরুওইরিবসি মসিনা ঐখোয়দা ঐখোয়গী অকোইবশিং অমসুং মীয়ামগী ওইবা মফমশিংবু লূ-নান্না থম্নবগী তঙাইফদবা তৌদবা য়াদ্রবা ইথৌদাংবু নীংশিংহল্লি।"

Prime Minister's Office
PM commends Railways for Sculpture made from plastic & pet bottles at KSR Bengaluru Station
03 OCT 2022 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister has lauded South Western Railways for Sculpture made from plastic & pet bottles at KSR Bengaluru Station
Quoting their tweet, the Prime Minister tweeted:
“Such efforts are not only innovative and commendable but most importantly remind us of our basic civic duty of keeping our surroundings and public places clean.”