প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ফুতবোল শান্নরোই, সুনিল ছেত্রীবু খ্বাইদগী অহুমশুবা য়াম্না স্কোর তৌবা এক্তিব ওইরিবা নুপাগী ইন্তর্নেস্নেল শান্নরোই ওইনা শকখঙলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
28 SEP 2022 11:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ফুতবোল শান্নরোই, সুনিল ছেত্রীবু খ্বাইদগী অহুমশুবা য়াম্না স্কোর তৌবা এক্তিব ওইরিবা নুপাগী ইন্তর্নেস্নেল শান্নরোই ওইনা শকখঙলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
ফিফা ৱর্ল্দ কপকী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“সুনিল ছেত্রী, অদোম্না মশক থোকপা থৌওং পাংথোক্লে! মসিনা ভারত্তা ফুতবোলবু মীয়াম্না হেন্না পাম্বা হেনগৎহনবদা তেংবাংলগনি। @chetrisunil11 ⚽️ 🇮🇳”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the recognition of Indian Football player, Sunil Chhetri as third highest scoring active men's international player
28 SEP 2022 11:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the recognition of Indian Football player, Sunil Chhetri as third highest scoring active men's international player.
Responding to a tweet by FIFA World Cup, the Prime Minister tweeted;
"Well done Sunil Chhetri! This will certainly boost football’s popularity in India. @chetrisunil11 ⚽️ 🇮🇳"