Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the recognition of Indian Football player, Sunil Chhetri as third highest scoring active men's international player
28 SEP 2022 11:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the recognition of Indian Football player, Sunil Chhetri as third highest scoring active men's international player.
Responding to a tweet by FIFA World Cup, the Prime Minister tweeted;
"Well done Sunil Chhetri! This will certainly boost football’s popularity in India. @chetrisunil11 ⚽️ 🇮🇳"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସକ୍ରିୟ ଆର୍ନ୍ତଜାତୀୟ କ୍ରୀଡାବିତ୍‍ ଭାବରେ ଭାରତୀୟ ଫୁଟବଲ ଖେଳାଳି ସୁନୀଲ ଛେତ୍ରୀ ତୃତୀୟ ସର୍ବାଧିକ ସ୍କୋରର ଭାବରେ ମାନ୍ୟତା ପାଇଥିବାରୁ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 SEP 2022 11:20PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ଫୁଟବଲ ଖେଳାଳି ସୁନୀଲ ଛେତ୍ରୀଙ୍କୁ ସକ୍ରିୟ ପୁରୁଷ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଖେଳାଳି ଭାବରେ ତୃତୀୟ ସର୍ବାଧିକ ସ୍କୋରର ମାନ୍ୟତା ନେଇ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଫିଫା ବିଶ୍ୱକପର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବ ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଧନ୍ୟବାଦ ସୁନୀଲ ଛେତ୍ରୀ! ଏହା ନିଶ୍ଚିତ ଭାବରେ ଭାରତରେ ଫୁଟବଲର ଲୋକପ୍ରିୟତା ବଢାଇବ । @chetrisunil11 ⚽️ IN"