প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেনিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচনৰ বাবে মহামান্য উইলিয়াম এছ ৰুটোক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 SEP 2022 5:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেনিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে এইচ ই উইলিয়াম এছ ৰুটোক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"কেনিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে @WilliamsRuto লৈ অভিনন্দন। আমাৰ ঐতিহাসিক দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে মই তেওঁৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আশাবাদী।"

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. William S Ruto on being elected the President of Kenya
07 SEP 2022 5:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. William S Ruto on being elected the President of Kenya.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @WilliamsRuto on being elected the President of Kenya. I look forward to working closely with him for strengthening our historic bilateral relations."